Bloguri, Bloggeri si Cititori Reprezint Transilvania in recensamantul Bloggerilor

www.brelocstore.ro

vineri, 15 iulie 2011

Egoist?... Yo cred că nu...

Salut, 
 azi am avut o zi mult mai ciudată decât ieri, cu toate că a început cât se poate de bine pentru mine. Eram cu moralul mai sus de stratosferă. Şi întotdeauna când te-apuci de un lucru cu feng shui-ul la maxim(nu minodora la maxim... daaa?...), imposibil să nu meargă treburile cum trebuie(adică ca-n Germania
nu ca la noi), adică ca pe roate - că cică rotiţa se învârteşte(da nu la noi ci în Germania/Japolanda/Yugospania etc). Aşa a şi fost: lucrul mergea bine, pe deasupra primesc o invitaţie de a merge la un pescuit mititel, aici aproape de Cluj. Şi ca să vezi, binenţeles că accept invitaţia, că pescuitul place la Yo este aproximativ/circa/cam ca şi învârtitul de covrig sau beutul de bere(asta cu beutul într-o măsură mai mică,... da' nu cu mult mai mică), şi fuck... o greşeală fatală: uit să dau raportul unde mă duc(un copil cuminte la aproape 29 de ani întreg la minte probabil că ar fi trimis măcar un sms, ca nu cumva să se îngrijoreze lumea că se prea poate să rămân fără ţigări/apă/aer etc)...
 Şi uite aşa după câteva ore de stat pe baltă(că numa am stat - că peştii erau duşi la supermarket), fără semnal pe oranje(că no... telefonu meu nu-i aşa de dejtept ca a lu' alţii să prindă semnalu din zbor...) şi fără civilizaţie care să conturbe aliniametul planetelor pentru următoarele milenii..., ne hotărâm să mergem spre colibele noastre... Şi cu cât ne apropiem noi mai mult de America..., si telefonul meu începe să prindă curaj în bătălia lui cu semnalul, încep să apară mesajele cu mulţumiri, cum se bucură lumea că a scăpat câteva ore de mine şi poate să-şi facă de cap: 
 - Ai fost la poliţie?
 - Fost..., nimic de raportat...

 - La vila tuşica fost?
 - Fost..., nimic de raportat...

 - După 'blocurile/cocioabele gri' fost?
 - Fost..., nimic de raportat...
  
 - Unde dreaq o fi bătrânul ăsta?
 ...
 Oare o fi fost la peşti?...


 Ce bine îi să nu fi vedetă... că s-ar fi pus tot Clujul în mişcare, nu numai o mână de oameni(şi aia era mâna stângă...).

 Oricum, ţin să le mulţumesc celor care s-au îngrijorat şi au căutat acul în carul cu fân.
 Astea, toate pentru mine...

 P.S: Mno... scuze... am uitat să dau un sms/telefon(dacă mergeam la femei, dinainte cu o săptămână/lună pregăteam minciuna).
 ...
Mulţumesc
Hai merci că m-aţi ascultat/citit,
v-am ţucat.

Niciun comentariu: