Bloguri, Bloggeri si Cititori Reprezint Transilvania in recensamantul Bloggerilor

www.brelocstore.ro

miercuri, 4 mai 2011

Trecerea ....la EURO

BNR anunţă pentru data de 01.01.2015 trecerea la moneda europeană. Poate domnul Isărescu ne crede pregătiţi, din punct de vedere economic, pentru adoptarea Euro, chiar dacă mulţi dintre noi, încă mai calculează preţurile în lei vechi. Se estimează o perioadă de tranziţie, în care cele 2 monede vor circula concomitent, de 11 luni. Celelalte state care au trecut la Euro au avut perioada de tranziţie de 2 luni(deci, noi fiind mai proşti ca alţii, o să ne bâlbâim 11 luni când în lei când Euro). Oricum până în 2015 se pot întâmpla multe - poate reuşim şi noi cumva să ieşim din criză.
 Şi ca să termin într-o pasă bună hai să vă spun un banc:
 În laboratoarele de cercetare ale NASA, americanii concep cel mai performant calculator din lume. Era aşa de deştept încât răspundea la orice întrebare. După mai multe teste de inteligenţă aplicate calculatorului, americanii vin cu întrebarea:
 - Care va fi cel mai puternic stat de pe Pamânt în anul 2050?
Răspunsul vine promt:
 - România!..., americanilor nu le vine să creadă... 
Auzind nemţii de isprava americanilor, se hotărăsc să construiască şi ei un calculator mai performant ca al americanilor. După o serie de teste pun şi ei aceeaşi intrebare, şi, stupoare generală, calculatorul dă acelaşi răspuns: "România".
 Ruşii, cu mai multă vervă, concep un calculator mai inteligent decât al celor două la un loc. Pun şi ei aceeaşi întrebare, şi evident acelaşi răspuns: "România". Stau ei şi se gândesc şi le vine ideea să întrebe şi de ce?
 Răspunsul nu întârzie să apară:
 - Pentru că celelalte state o să populeze celelalte planete.
:)) - Brici, nu? :))
Hai merci că m-aţi ascultat/citit,
v-am ţucat

Niciun comentariu: